Vers vlees bestellen

Mogelijkheden voor vers Wagyuvlees

Wij verkopen ons vlees diepgevroren, maar vanuit de klanten kwam de vraag of het ook mogelijk is om vers Wagyuvlees te kopen, dat kan! Telkens als wij weten wanneer wij weer vlees gaan snijden, vermelden wij de datum hieronder.

Als een rund geslacht is, wordt het een dag later uitgebeend en gevacuumeerd. Daarna laten wij het 2 à 3 weken rijpen in vacuüm, waarna we het gaan uitsnijden. Het rund is dus 2 à 3 weken eerder geslacht dan de verwerkingsdatum die hieronder vermeld wordt.

De verpakkingen worden standaard op de gewichten gemaakt zoals beschreven in het bestelformulier, maar mocht u graag een groter stuk in zijn geheel willen, kan dat uiteraard ook.

Er  is ook de mogelijkheid om “technische delen” van het rund te kopen, of een deel daarvan ;

  • diversen_0151Bavette: ca. 1 a 1,5 kilo (€ 65,00 per kilo)
  • Vinkenlap: ca. 0,5 a 1 kilo (€ 65,00 per kilo)
  • Longhaas: ca. 0,5 kilo (€ 52,00 per kilo)
  • Staartstuk: ca. 1,5 a 2 kilo (€ 65,00 per kilo)
  • Jodenhaas biefstuk: ca. 0,4 kilo (€52,00 per kilo)
  • Tong: ca. 1,5 kilo (€ 20,00 per kilo)
  • Wangen: ca. 1 a 1,5 kilo (€ 20,00 per kilo)

De kilo’s zijn schattingen, dat wordt precies duidelijk bij het uitsnijden.

De eerst volgende keer dat wij vlees gaan snijden is vrijdag 13 januari en  vrijdag 20 januari.

Mocht u graag een groter stuk in zijn geheel bestellen, laat dit dan uiterlijk een dag voor de snijdatum weten door een mail te sturen naar wagyu@hetkoeienhuis.nl. Dan zorgen we dat we dit vlees niet invriezen en kunt u het vlees in de loop van die week bij ons komen ophalen of laten bezorgen.

Vers mail

Mocht u interesse hebben in vers vlees, nu of eventueel een andere keer, stuurt u dan een mail naar wagyu@hetkoeienhuis.nl. Dan zorgen we ervoor dat wij u hierover altijd informeren via een vers mail.