Wagyuvlees laten bezorgen

Uw bestelling Wagyuvlees (thuis) laten bezorgen

U kunt uw bestelling ophalen op onze boerderij Het Koeienhuis in Benningbroek, maar u kunt uw bestelling desgewenst ook tegen meerprijs laten bezorgen door een koerier.
Met een plaatselijke koerier hebben we prijsafspraken gemaakt;

  • Wagyu-vlees in piepschuim koelboxDe bezorgkosten in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal (m.u.v. Texel) zijn € 7,00 per bestelling
  • De bezorgkosten voor de rest van Nederland  (m.u.v. Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen) zijn € 9,75 per bestelling. De extra kosten komen doordat deze bestellingen worden geleverd in een piepschuim koelbox
  • De bezorgkosten en levertijd voor Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zijn op aanvraag  (zijn na overleg met de koerier te bepalen)

Er is geen minimum of maximum aantal te bestellen artikelen, alles is mogelijk. De prijs voor bezorgen is dus ongeacht de grootte van de bestelling.

Bestellen voor bezorging gaat in 4 stappen:

  1. U geeft uw bestelling door via het bestelformulier en geeft aan welke dag u de bestelling wilt ontvangen (dit is mogelijk op maandag t/m vrijdag)
  2. Wij maken de bestelling voor u klaar, berekenen de definitieve prijs (dit wordt bepaald door het gewicht van het vlees) en mailen u de factuur en Ideal betaallink.
  3. U maakt het factuurbedrag via de Ideal betaallink aan ons over, heel makkelijk en snel.
  4. Wij zorgen voor de bezorging van uw bestelling per koerier op de door u aangegeven dag. (mits de betaling is voldaan)

Het verwerken van de bestellingen kan desgewenst heel snel gaan. Vandaag voor 16.00 uur besteld kan morgen al geleverd worden (op werkdagen). U kunt voor overleg ook altijd even contact opnemen met Wendy Louter-Vlaar: 06-20390998

SONY DSCHelaas kunnen wij vooraf niet aangeven hoe laat de koerier het pakje bij u bezorgt. Wel is het belangrijk dat er de dag van levering iemand thuis is om het pakje in ontvangst te nemen. Mocht u een deel van de dag niet thuis zijn, kunt u met een briefje op de deur aangeven bij welke buren het afgegeven kan worden. Levering op uw werkadres is uiteraard ook mogelijk.

Klik hier om uw bestelling te plaatsen.