Wagyuvlees laten bezorgen

Uw bestelling Wagyuvlees (thuis) laten bezorgen

U kunt uw bestelling ophalen op onze boerderij Het Koeienhuis in Benningbroek, maar u kunt uw bestelling desgewenst ook tegen meerprijs laten bezorgen door een koerier.
Met een plaatselijke koerier hebben we prijsafspraken gemaakt;

  • Wagyu-vlees in piepschuim koelboxDe bezorgkosten in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal (m.u.v. Texel) zijn € 7,00 per bestelling
  • De bezorgkosten voor de rest van Nederland  (m.u.v. Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen) zijn € 9,75 per bestelling. De extra kosten komen doordat deze bestellingen worden geleverd in een piepschuim koelbox
  • De bezorgkosten en levertijd voor Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zijn op aanvraag  (zijn na overleg met de koerier te bepalen)

Het minimumbedrag voor bezorgen is € 30,-, exclusief de bezorgkosten.

De bezorgkosten zijn ongeacht de grootte van de bestelling.

Bestellen voor bezorging gaat in 4 stappen:

  1. U geeft uw bestelling door via het bestelformulier en geeft aan welke dag u de bestelling wilt ontvangen (dit is mogelijk op maandag t/m vrijdag)
  2. Wij maken de bestelling voor u klaar, berekenen de definitieve prijs (dit wordt bepaald door het gewicht van het vlees) en mailen u de factuur en Ideal betaallink.
  3. U maakt het factuurbedrag via de Ideal betaallink aan ons over, heel makkelijk en snel.
  4. Wij zorgen voor de bezorging van uw bestelling per koerier op de door u aangegeven dag. (mits de betaling is voldaan)

Het verwerken van de bestellingen kan desgewenst heel snel gaan. Vandaag voor 16.00 uur besteld kan morgen al geleverd worden (op werkdagen). U kunt voor overleg ook altijd even contact opnemen met Wendy Louter-Vlaar: 06-20390998

SONY DSCHelaas kunnen wij vooraf niet aangeven hoe laat de koerier het pakje bij u bezorgt. Wel is het belangrijk dat er de dag van levering iemand thuis is om het pakje in ontvangst te nemen. Mocht u een deel van de dag niet thuis zijn, kunt u met een briefje op de deur aangeven bij welke buren het afgegeven kan worden. Levering op uw werkadres is uiteraard ook mogelijk.

Klik hier om uw bestelling te plaatsen.