Wagyuvlees laten bezorgen

Uw bestelling Wagyuvlees (thuis) laten bezorgen

U kunt uw bestelling ophalen op onze boerderij Het Koeienhuis in Benningbroek, maar u kunt uw bestelling desgewenst ook tegen meerprijs laten bezorgen door een koerier.
Met een plaatselijke koerier hebben we prijsafspraken gemaakt;

Wagyu-vlees in piepschuim koelbox

  • De bezorgkosten in Nederland  (m.u.v. Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden) zijn € 12,00 per bestelling. De bestellingen worden geleverd in een piepschuim koelbox. Bezorgdagen zijn dinsdag t/m vrijdag.
  • De bezorgkosten voor Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen zijn € 18,50. De bezorgdagen in Zeeland en Zeeuw-Vlaanderen zijn woensdag en vrijdag.
  • Wij bezorgen niet op de Waddeneilanden

Het minimumbedrag voor bezorgen is € 55,-, exclusief de bezorgkosten.

De bezorgkosten zijn ongeacht de grootte van de bestelling.

Bestellen voor bezorging gaat in 4 stappen:

  1. U geeft uw bestelling door via het bestelformulier en geeft aan welke dag u de bestelling wilt ontvangen (dit is mogelijk op dinsdag t/m vrijdag)
  2. Wij maken de bestelling voor u klaar, berekenen de definitieve prijs (dit wordt bepaald door het gewicht van het vlees) en mailen u de factuur en Ideal betaallink.
  3. U maakt het factuurbedrag via de Ideal betaallink aan ons over, heel makkelijk en snel.
  4. Wij zorgen voor de bezorging van uw bestelling per koerier op de door u aangegeven dag. (mits de betaling is voldaan)

Het verwerken van de bestellingen kan desgewenst heel snel gaan. Vandaag voor 12.00 uur besteld kan morgen al geleverd worden (op werkdagen). U kunt voor overleg ook altijd even contact opnemen met Wendy Louter-Vlaar: 06-20390998

SONY DSCHelaas kunnen wij vooraf niet aangeven hoe laat de koerier het pakje bij u bezorgt. Wel is het belangrijk dat er de dag van levering iemand thuis is om het pakje in ontvangst te nemen. U ontvangt van de koerier op de dag van levering een mail rond 10.00 uur ’s morgens met de verwachte levertijd. Mocht u een deel van de dag niet thuis zijn, kunt u met een briefje op de deur aangeven bij welke buren het afgegeven kan worden. Levering op uw werkadres is uiteraard ook mogelijk.

Klik hier om uw bestelling te plaatsen.