Winkel tijdelijk gesloten (2020)

De verkoop van ons Wagyuvlees is de afgelopen maanden hard gegaan. Door de corona crisis hebben we er veel nieuwe klanten bij gekregen, en vele van hen zijn inmiddels wederom geweest. Een tevreden terugkerende klant; dat is het mooiste compliment dat u ons kunt geven!
Toch heeft die plotselinge enorme toeloop ook een nadeel. We hebben zeer exclusief vlees, dat maakt ons uniek, maar daardoor is het nergens te koop als we te kort dreigen te hebben. 
We moeten altijd minimaal 4,5 jaar vooruit kijken. Wat gaan we dan verkopen?  Een koe moet drachtig worden, 9 maanden dracht en dan komt er een kalf. De runderen brengen we groot en verzorgen en voeren ze verschillende jaren. De mannelijke Wagyu´s worden minimaal 3,5 jaar de vrouwtjes ca. 5 a 6 jaar. We hopen dat u over 4,5 jaar ook nog klant bent.

Wij hadden deze enorme verkopen 4,5 jaar geleden niet kunnen bedenken. Daarom, voor het eerst sinds het 7,5 jarig bestaan van onze winkel, gaan we verschillende weken dicht. Dit zal zijn van 6 juli 2020 t/m 20 augustus 2020. De komende weken bent u dus nog van harte welkom. Ons vlees wordt allemaal vacuüm verpakt, dus zeer geschikt om in te vriezen. Zo kunt u indien gewenst wat Wagyuvlees in uw vriezer bewaren voor de zomerperiode.

Mocht u willen bestellen, dan kan via ons bestelformulier.

De winkel is de komende weken nog gewoon geopend op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. U bent uiteraard ook welkom zonder eerst een bestelling te plaatsen.