Succesvolle Wagyudagen met Meatstreet

Op maandag 3 en dinsdag 4 juli jl. hebben we 2 fantastische Wagyudagen gehad met onze vleesgroothandel Meatstreet. 

We werken al jaren samen met Meatstreet (voorheen Primemeat) en om nieuwe en bestaande restauranthouders en koks kennis te laten maken met Het Koeienhuis en ons heerlijke Wagyuvlees, hebben we 2 informatieve dagen georganiseerd waarbij de innerlijke mens uiteraard niet vergeten werd.

Na een ontvangst met koffie en een welkomstwoord werd een uitgebreide rondleiding gegeven door De Koeientuin. Vervolgens tijd voor een glaasje Prosecco met een paar heerlijke Wagyu hapjes. Daarna met z’n allen op de platte kar met hooibalen en naar het land waar de Wagyu’s met hun kalfjes lopen, waar ook weer uitleg werd gegeven.

Weer terug op de boerderij schoof iedereen aan de lange tafel waar 3 heerlijk smaakvolle Wagyu gerechten geserveerd werden.

Daarna werd op ouderwetse manier een koe verkocht dmv handje klap. Wordt de klap beantwoord door de verkoper, is de koop gesloten.

We hebben fantastische reacties ontvangen van de genodigden, waar we heel trots op zijn!
“Wat een passie! Klaas & Wendy Vlaar: Enthousiaste, hardwerkende en super gastvrije mensen. Mooi verhaal en een mooi product. Super dag gehad!”
“Ik wil jullie complimenteren met hoeveel passie en respect jullie je verhaal vertellen en met de dieren omgaan!”

Wij kijken terug op 2 geweldige dagen met onze groothandel Meatstreet!