Oktober 2013: Het Koeienhuis één van de winnaars op rundvlees proeverij

Het Koeienhuis heeft samen met nog 20 andere kandidaten uit heel Nederland meegedaan aan de NieuwVers rundvlees proeverij op 9 oktober jl. Onze Wagyu-entrecote, Wagyu-stoofvlees en Wagyu-burger werden door de smaakjury beoordeeld als opvallend smaakvol, goede sterke smaak en geur en zacht romig van smaak. Daarmee werden wij één van de 4 winnaars op het gebied van smaak. Wel zijn wij de enige die in meerdere categorieën gecomplimenteerd zijn.

 

De professionele  smaakjury bestond uit Johan van Uden (slagerij Chateaurbriand, officieel de beste slager van Nederland 2012), Felix Wilbrink (Telegraaf), Jeroen Thijssen (Trouw), Florine Boucher (kookboekschrijfster en ex-culinair journaliste voor NRC), Samuel Levie (Food Cabinet, Brandt & Levie worstenmakers) en Gert-Jan Kiers (bedrijfsleider horecaslagerij Fontijn Vlees).
Niet de minste jury, naar ons idee !

 

Wij zijn bijzonder trots op het behalen van dit mooie resultaat. Daarmee wordt voor ons bevestigd dat we een fantastisch product hebben, waar we graag vele mensen van willen laten genieten.
We bedanken de jury voor de mooie complimenten!

 

Smaakjury rundvlees proeverij