November 2013: Verdrietig bericht

Niek VlaarZondagavond 24 november is geheel onverwachts onze grote steun en toeverlaat Niek Vlaar op 75 jarige leeftijd overleden. We verliezen in hem niet alleen een (schoon)vader en opa maar zeker ook een grote kracht binnen ons bedrijf.

 

Niek heeft het bedrijf destijds overgenomen van zijn vader en heeft het melkveebedrijf behoorlijk laten groeien. Nadat het bedrijf van Klaas werd, is er begonnen met de Wagyu’s.

De afgelopen 10 jaar is er veel verbouwd en gebouwd om de groei van de veestapel goed te kunnen huisvesten. Hij was niet altijd blij met de enorme ambities van zijn zoon, maar hij was er altijd om alles voor elkaar te krijgen, niets was te gek en voor alles kwam een oplossing, opgeven was nooit een optie.

 

Met liefde en zorg heeft hij altijd de kalveren gevoerd en als ze extra zorg nodig hadden zag hij dat. Hij had oog voor de koeien, wist hoe het met ze ging en wilde het beste voor ze. Hij was er 7 dagen per week. Hij genoot van de Wagyu’s en De Koeientuin. Hij zal menig van u met passie en trots verteld hebben over de Wagyu’s en de zelf gebouwde en ontwikkelde stal.

 

Zaterdag 30 november nemen wij afscheid van hem en daarom is de winkel ’s morgens gesloten. ’s Middags van 13.00 tot 16.00 uur is de winkel geopend, maar zullen wij niet zelf maar iemand anders u helpen.

 

We zullen hem enorm missen en gaan het bedrijf met dezelfde passie voortzetten en zien u graag terug op de boerderij en in onze winkel.