Mei 2013: 9 t/m 12 mei deelnemer fair Bijzonder Beeckestijn

Van 9 t/m 12 mei zijn wij deelnemer op de fair Bijzonder Beeckestijn in Velzen-Zuid.

 

Bijzonder Beeckestijn:
Er zijn een negentigtal standhouders met de nieuwste producten van dit moment aanwezig. Van trendy woonaccessoires, juwelen, home decoration, buitenverlichting, old timers, hippe Ibiza kleding, mooie laarzen. Maar ook unieke ambachten. Deze beurs is voor jong en oud een belevenis. Geniet met elkaar van deze bijzondere fair; Bijzonder Beeckestijn!

En dat allemaal omringd door een groene, inspirerende en boeiende omgeving, dicht bij strand en zee; Beeckestijn, een plaatje… één van de mooiste buitenplaatsen van Nederland, met tuinen waar heel veel over te vertellen is. Medewerkers van Natuurmonumenten zijn dagelijks aanwezig. Als je wilt, dan kun je op stap gaan met deze kenners.

 

Het Koeienhuis op Bijzonder Beeckestijn
Tijdens de fair verkopen wij onze heerlijke broodjes Wagyu-burger en uiteraard is het ook mogelijk om vlees bij ons te kopen voor thuis. We hopen op deze manier meer mensen bekent te laten maken met onze bijzonder smaakvolle vlees.

 

Kortingsactie:
Voor de fair hebben we een mooie kortingsactie, 2 entreekaartjes voor de prijs van 1! De normale prijs voor 2 kaartjes is € 30,-, nu samen voor € 15,00. Gebruik hiervoor de waardebon, lukt het niet om deze te printen, mail dan naar wagyu@hetkoeienhuis.nl.

 

Waardebon Bijzonder Beeckestijn 2013