Maart 2013: Culinair evenement bij Het Koeienhuis op 21 april

Op zondag 21 april as. vindt op de boerderij “Het Koeienhuis” een culinair evenement plaats. Restaurants “De Beemster Hofstee”, “De Bourgondiër”, “Die Drie Haringhe”, “Kroft”, “Meijers”, “Merlet” en “TOV” organiseren dan een culinaire markt onder de noemer  “Proef de Omring – een zondag waard”.

 

Ieder van deze restaurants maken een gerechtje bereid met producten uit de directe omgeving van de Omringwaard. Uiteraard ook met ons Wagyuvlees. De koks en verschillende producten van de streekproducten zijn aanwezig om u hier alles over te vertellen. De middag wordt zo ingedeeld dat u alle kramen van de restaurants zult bezoeken en proeven van deze heerlijke gerechtjes. Bij ieder gerecht wordt ook een passende wijn geserveerd. De restaurants presenteren deze middag ook hun culinaire agenda voor het komende seizoen.

 

Tijdens deze middag geven wij een rondleiding op ons bedrijf en uiteraard in onze nieuwe vrijloopstal “De Koeientuin”.  (tip: neem uw laarzen of makkelijk zittende schoenen en een warme trui of jas mee!)

 

De middag duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Kaarten kosten € 49,50 per stuk en zijn bij ons te bestellen. (per mail: wagyu@hetkoeienhuis.nl of telefonisch: 06-20390998)

 

Wilt u deze bijzondere culinaire middag ook niet missen? Bestel dan snel uw kaarten, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.