Het Koeienhuis in FavorFlav Food Top 100
In november werd er door FavorFlav de Food Top 100 bekend gemaakt in het prachtige Hotel Arena in Amsterdam. Het Koeienhuis was een van de genomineerde en tijdens een diner met meerdere gangen, verzorgd door verschillende top koks van Nederland, werd afgeteld van 100 naar 1. De presentatie was in handen van Ruben Nicolai en Marcus Polman.
De lijst, samengesteld door de redactie en lezers van FavorFlav.com, brengt een hulde aan iedereen die in 2017 een wezenlijk (cq originele, opvallende, creatieve… etc) bijdrage heeft geleverd aan beter en lekkerder eten in NL. Een bonte mix van chefs, foodschrijvers, foodproducenten, restaurateurs, merkenbouwers, food start ups and so.
Wij kunnen trots zeggen dat we de 51e plaats van Nederland behaald hebben. Tijdens de bekendmaking werd een filmpje getoond van onze jaarlijkse Wagyu-run en ter vergelijk ook een filmpje van stieren rennen in Pamplona. Daarna werden we geïnterviewd door Ruben Nicolai.
Een aantal bekende namen in de top 100:
- Joris Bijdendijk; chef-kok Rijks
- Yvette van Boven; kookboekenschrijver en TV-kok
- Janny van der Heijden: TV- en kookboekmaker
- Miljuschka Witzenhausen; TV- en kookboekmaker
- Makkie Mulder: Delicious
- Jonnie en Therese Boer: De Librije
- Sergio Herman; chef-kok en horecaondernemer
- Robert Kranenborg; chef-kok en horecaondernemer
Bekijk dit filmpje voor een leuke korte samenvatting van de avond!
Bekijk hier de volledige top 100 van de FavorFlav Top 100 van 2017!