Afgelopen juni hebben wij onze klanten voor de eerste keer de kans geboden om vers vlees te kopen i.p.v. diepgevroren. We hebben diverse positieve reacties gekregen en willen dit daarom vaker zo aanbieden.
Woensdag 10 juli as. gaan wij weer diverse Wagyu delen snijden en vacuüm verpakken. Dit gaat om entrecote, rib-eye, haasbiefstuk, biefstuk en stoofvlees. De verpakkingen worden zoals aangegeven op onze website, maar mocht u graag een groter stuk in zijn geheel willen, kan dat uiteraard ook.
Verder hebben we van de echte kookliefhebbers vragen gekregen of het ook mogelijk is om “technische delen” van het rund te kopen, dat kan. Wij kunnen de volgende delen leveren:
- Bavette/halve maan: ca. 2 a 2,5 kilo
- Bloemstuk: ca. 3 kilo
- Kogelbiefstuk: ca. 2,5 a 3 kilo
- Sukade: ca. 4 a 4,5 kilo (of een deel daarvan)
- Kogelspierstuk: ca. 2,5 kilo
- Vinkelap: ca. 1 kilo
- Staartstuk: ca. 2 a 2,5 kilo
De kilo’s zijn schattingen, dat wordt precies duidelijk bij het uitsnijden.
Mocht u graag vers vlees willen kopen, laat dit dan dinsdag 9 juli nog weten door een mail te sturen naar Wagyu@hetkoeienhuis.nl. Dan zorgen we dat we dit vlees niet invriezen.
Mocht u nu geen interesse hebben (of het bericht na 9 juli lezen), maar wel graag op de hoogte gehouden worden als wij weer vers vlees aanbieden, laat dit dan aan ons weten. Dan krijgt u elke keer als die mogelijkheid zich voordoet, een vrijblijvende mail van ons, zodat u zelf kunt bepalen of u hier gebruik van wilt maken.
Natuurlijk bent u ook van harte welkom om ons vlees diepgevroren bij ons te blijven kopen. Ook heerlijk voor op de barbecueplaat!
Tot ziens in onze winkel!