Geschenkartikelen

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk of kerstpakket?

Wilt u uw relatie en/of medewerkers laten weten dat u de samenwerking bijzonder waardeert?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden mooie exclusieve geschenken aan, waarmee u mensen op een leuke originele manier kunt verrassen.

Voor de geschenken zijn diverse mogelijkheden. We hebben verpakkingen in verschillende maten, waarbij u zelf kunt uitzoeken wat u in het pakket wilt doen en daarmee dus zelf de prijs bepaalt. U kunt dit eventueel aanvullen met een mooie cadeaubon, waarbij ieder gewenst bedrag mogelijk is.

 

 

Kleine geschenkdoos
De kosten van een kleine geschenkdoos zij € 2,50 waarbij u een paar producten uitkiest uit het Wagyu-assortiment om er in te doen. U kunt dit eventueel aanvullen met een cadeaubon.

 

 

 

 

 

 

 

Grote geschenkdoos
De kosten van een grote geschenkdoos zijn € 3,75 waarbij u verschillende producten uitzoekt uit het Wagyu assortiment om er in te doen. U kunt dit eventueel aanvullen met een cadeaubon.

 

 

 

 

 

 

 

Contact
Heeft u interesse in onze geschenkartikelen of wilt u meer weten of overleggen over de mogelijkheden? Neemt u dan contact op met Wendy Louter-Vlaar op tel. 06-20390998 of per mail: wagyu@hetkoeienhuis.nl